Vila

”Kom till mig, alla ni som arbetar och är tyngda av bördor, så ska jag ge er vila” Matteus 11:28.

Jag gillar hur Gud flera gånger påminner oss om hur viktigt det är med vila, ja liksom dra sig undan och bara vara, stilla sig, hitta fokus igen från sådant som gärna vill ta mitt fokus, komma ännu närmre min Pappa Gud och låta Honom tala in i mitt liv vad nästa steg är. 

Jag är så beroende av min vila, även om det ibland kan vara svårt att prioritera för oftast är det ju roliga saker jag gör men trots så lika viktigt att få den här stillsamheten i och runt mig. Till och med Jesus var väldigt noga med att dra sig undan för att få vara ensam och kunna höra sin Pappa tala. 

Gud skriker liksom inte, Han viskar som oftast och har jag då inte stillat mig och tysnat så går jag miste om Hans ledning. Guds ledning för mitt liv är det enda som betyder något, jag vill inte leva mitt liv utan Helig Andes ledning, det blir så mycket roligare då. 

Jag vill verkligen uppmuntra dig till att faktiskt prioritera din vila. Du behöver inte ha någon annan anledning än just det, komma närmre Gud, jag menar wow hur stort är inte det? 

Med det så vill jag önska dig en riktigt vilsam och god natt.

Kram å gonatt 👊😘

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s