Lovsång

Lovsång är något som jag har som mål att låta spegla hela mitt liv. Lovsång är inte bara fina sånger vi sjunger, lovsång är hur jag lever mitt liv. Lovsång är hur jag möter den där jobbiga personen som går mig på nerverna, lovsång är hur jag hanterar mina pengar och min tid ja liksom vad fokuserar jag på. Lovsång är vad jag gör när jag är ensam hemma, vad jag fyller min tid, vad jag tittar på i all social media.

Lovsång är när jag fullt ut vet vem jag är och vad Gud har gjort för mig och jag i tacksamhet får ge det tillbaka till Honom som gensvar på den kärlek och det liv Han har gett mig och fortsätter och ösa över mig.

En favorit lovsång, den är på engelska, har texten ”Here is all my love and I’ll give it back with no conditions.” Lovsång kommer alltid att kosta och det behöver göra det för när det inte längre kostar mig något då är det inte längre lovsång. Jag behöver göra innan jag får gensvar, älska min nästa innan jag får tillbaka. Att ge i tro handlar om att jag har full tillit till att Gud förser i ALLT. Den renaste lovsång är att behaga Gud i allt, i alla omständigheter av mitt liv. Nej, det är inte alltid lätt men jag vill inget hellre, det är mitt hjärtas djupaste längtan. Guds plan för mitt liv är så mycket bättre än alla de planer jag själv skulle kunna komma på, och tro mig jag har försökt att komma på många planer. Gud vill interagera i våra liv, Han gillar när vi är inovativa men det behöver också vara i linje med det Han kallar.

Jag älskar verkligen att prata, och skriva, om lovsång. Detta vara en liten hint om vad lovsång är, för mig. Fortsätter gärna in real life att prata om detta, det kan liksom inte pratas om för mycket. Tills vi ses vill jag ge dig en fundrerare. Vad är lovsång för dig?

Ha nu en härligt välsignad söndag med härligt sommarregn som vill vattna en värld som törstar.

Kram!

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s