En stund på bussen

Något av det goaste med att åka buss är att det ger mig en stund att stilla mig, jag har inte så mycket annat än att bara åka med ja liksom bara släppa kontrollen för en stund och bara sammanfatta dagen. 

Jag finner mig själv med ett sånt där fånigt leende ja du vet ett sånt som nästan sprider sig upp mot ögonen 😃 Försöker komma på om det hänt något extra roligt idag men nej en helt vanlig dag där jag fått dela livet med goa vänner och enormt fina kollegor. Min dag började, som den i stort sett nästan alltid gör, med att bara vara med min Pappa Gud och låta Honom tala gott in i mitt liv och för den dag som ligger framför. För mig gör det en sån enorm skillnad i hur min dag blir. 

Nu när jag sitter bussen hem kan jag inte annat än att känna sån glädje och tacksamhet för hur välsignad jag är, ja en helt vanlig torsdag som denna. Längtar till min säng för att få några timmar i drömmarnas värld innan jobb väntar tidig morgon imorn, men först en lugn stund på soffan med en god kopp te för att ännu mer stilla mig inför natten. 

Vill önska dig en riktigt välsignat god natt med den vila du behöver! Ha det allra bäst och glöm inte hur grymt bra du är!

Kram 😘

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s