Älskad 

I Markusevangeliet kapitel 12 talar Gud om att vi ska älska honom av hela vårt hjärta och själ, wow alltså jag finns det något mer ljuvligt. Fortsättning av det kapitlet lyder så här: Älska din nästa som mig själv. Gud har skapat mig och älskar mig så enormt mycket. Hans kärlek över mig går liksom inte att beskriva så mycket älskar Han mig, så det vore att förolämpa Gud att inte älska mig själv. Det är inte ödmjukhet att inte älska mig själv. Om jag förnekar mitt eget värde så förnekar jag också han som skapat mig. Han som skapat mig är Kungars Kung och jag är Hans dotter. Wow alltså så stort det är, ibland kan jag knappt fatta det. Det är inte så att Gud älskar mig för allt jag gör, mitt jobb, vad jag gör med min tid. Han älskade mig långt innan allt det där ens existerade. Han bryr sig väldigt mycket om vad jag gör med mitt liv, han vill att jag ska leva med honom, men oavsett så älskar han mig – helt ovillkorligt. Jag älskade inte först Honom, utan Han älskade först mig! ( 1:a joh 4:10) Gud vill leva så helt nära mig! Jag behöver ha en nära kontakt med Gud, när jag kommer ifrån det blir det så mycket problem, jag börjar tvivla och tänka dumt om mig själv och andra.

Lita på Gud! Var hela tiden connectad med Honom. När han säger något till mig behöver jag lyssna och göra utan att egentligen ifrågasätta. Jag bara gör för att jag helt och fullt litar på att hans nåd och kärlek är så fullt i och över mig. Jag har Guds nåd, jag har hans kärlek. Jag har hans tillit. Jag behöver bara våga att gå i Guds namn när Han manar mig till det, våga riskera mitt rykte. Gud är för mig! Det är allt jag behöver veta!

Jag hoppas att du har haft en lika go dag som jag, om inte så hoppas jag att du blev lite uppmuntrad av dessa ord och även blev påmind om hur ofantligt älskad du är! 
Med det så är det nu dags för mig att tacka för idag och säga god natt. Ha en riktigt välsignat god natt!

Kram 😘

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s