Kärlek

Joh 13:34 – älska varandra. Så som jag, GUD, har älskat er skall ni också älska varandra. 
När Gud visar sin kärlek så har Han inga förbehåll eller någon dold agenda. Han bara älskar, helt ovillkorligt. Det visade Han när han offrade sin ende son Jesus för oss. Han som var helt utan synd gav helt frivilligt och utan baktankar sitt liv så att jag skulle få liv. Han tog min synd och sa :”det är fullbordat”. Jag är nu helt fri från synd, jag har inte längre synden i mig. Jag har kärleken från Gud i mig och det är den kärleken jag också behöver ge vidare och visa på i varje tillfälle, till varje person jag möter. 
Ef 5:2 – lev i kärlek, så som Kristus har älskat oss och utlämnat sig själv för oss som offergåva, ett välluktande offer åt Gud. 

Det är verkligen det största offer, att ge sitt liv för någon annan. Nu är det ju inte så att alla bokstavligt talat ska offra sina liv, det finns de som är kallade till det, men i vår vardag finns det så många fler sätt där jag kan “offra” mig för min nästa, att inte alltid sätta mig först. Det innebär inte att jag ska nervärdera mig själv, jag bara lyfter fram någon annan samtidigt och ser det goda som Gud har lagt ner i varje person. Varje människa är skapat att göra gott och är god, det är det jag behöver fokusera på. Det finns så många som gärna fokuserar på att ta fram det dåliga men det är inte det som Gud vill. Han vill att vi ska inse hur bra och viktiga vi är just för att vi är skapade till Guds avbild, skapade att vara älskade, skapade att spegla Guds rike, stråla av Hans goda. 

Sefanja 3:17- Herren, din Gud, bor i dig, en hjälte som frälsar. Han glädjer sig över dig med lust, han tiger stilla i sin kärlek, han fröjdas över dig med jubel.

Wow, alltså Gud fröjdas över mig med jubel, så häftigt och det är inte på grund av vad jag gör utan tack vare den jag ÄR, den som Gud själv har skapat mig till. Gud vet ju vad han gör och han skapar inget som är dåligt, det är det vi som gör. Vi skapar de tankar att vi är dåliga och inte värd mycket. Det är de tankar vi behöver byta ut mot Guds goda tankar och planer för oss. Vi behöver också ge vidare detta för de som ännu inte vet Guds goda plan för sig. 

Vill ge dig en riktigt härligt välsignad dag, en dag där du får känna nytt liv ja det liv som Gud vill ge i överflöd. Glöm inte hur enormt älskad du är!

Kram 😘

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s