Träning

Träning för mig är ett av alla mina sätt att hedra och tacka Gud för den här fantastiskt fina kropp Han har gett mig. Gud skapade vilodag och den tror jag är i allra högsta grad viktig att ta vara på, men jag tror också att vi är skapade för rörelse. Vi mår bra av rörelse, livet bygger liksom på att vara i rörelse för det är då utveckling sker. 

Träning och rörelse kan se se helt olika ut beroende på förutsättningar och ja hur livets olika kontraster ser ut och det är vad jag tror är viktigt att inse. För mig ser träning ut att gå iväg till mitt crossfit gym flera gånger i veckan och även komplettera detta med några löpningspass, det är min träning. För någon annan kanske det innebär att gå ut med hunden, vara ute och kicka boll med sina barn eller ja även att kliva av bussen en hållplats tidigare än du brukar för att gå sista biten. Oavsett var vi befinner oss så behöver vi sluta att lägga värdering i hur någons träningsliv ser ut utan istället inspireras och inspirera till uthålligheten i att fortsätta att vara i rörelse. 

Efter nu nästan två veckors förkylning då jag inte kört den träning jag är van vid var jag idag tillbaks igen och fick åter igen känns tacksamhet över hur mycket min kropp klarar av. 

Ta nu hand om dig och fortsätt att håll dig i rörelse och glöm inte hur grymt bra du är, ja helt fantastisk faktiskt! 

Kram 😘

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s