Göteborgsvarvet


Här står jag en tidig lördag förmiddag i ljuvlig sol. Idag är dagen då många förbereder sig på en härlig dag i solen. Idag är dagen för, jag tror nog ett bland de största löparlopp, Göteborgsvarvet. Själv förbereder jag mig för att vara redo att hjälpa de löpare som tagit ut sig just lite för mycket, också en utmaning kan jag säga. Jag får jobba ihop med många av mina fina kollegor som jag dagligen jobbar med och vi får se till att upplevelsen av detta lopp ändå ska sluta på ett bra sätt. 

Oavsett vad din uppgift eller plan för dagen är så hoppas jag att du får en fin dag och att du vet hur grymt bra och älskad du är.

Ha nu en härlig dag därute i solen och glöm inte att fylla på i dina depåer. 

Kram 😘☀️

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s