Steg

Varje steg jag tar är i riktning mot ett nytt möte. Hur jag styr mina steg kommer att bli avgörande för hur mitt möte kommer bli. Jag försöker därför varje dag att vara vaksam, lyssna in Helig Ande och få ledning i vilken riktning jag ska ”gå” vilket kan innebära på vilket sätt jag möter någon i ett samtal eller kanske det är att möta en blick på bussen. Vad eller vem highlightar Gud just idag? Vart leder mina steg? Jag älskar att lyssna in, min dag bli så mycket mer intressant och roligar då. Vågar du pröva?

Ha nu en härligt välsignad dag!

Kram 😘👊

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s