Längtan

Vad längtar du efter? Kanske är det att känna den ljuva värmen, precis som jag gjorde denna tidiga morgon på väg till jobbet. Du kanske längtar efter semester, eller kanske längtar du efter en familj. Du kanske längtar efter att Gud ska få bli verklighet i ditt liv och inte bara en fin saga som du läser om. Du kanske längtar efter ett möte med någon som kommer hem.

Oavsett vad vi längtar efter så är det något visst att faktiskt få längta. Att längta kan vara jobbigt men det är också något fint i att längta. Jag sätter mitt fokus efter det som ligger djupast i mitt hjärta och för mig som har Gud som en stor del av mitt vardagliga liv så involverar jag Honom i min längtan och låter veta min djupaste bön. Oavsett när min längtan kommer så har jag mitt fokus och min tacksamhet i Gud och det faktum att Han vet min allra innersta längtan. Det är så ljuvligt och faktiskt något av det finaste jag vet.

Just nu längtar jag efter att bussen ska dyka upp, som är lite sen 😉

Ha en välsignad dag!

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s