Val

”Gå in genom den trånga porten. Ty den port är vid och den väg är bred som leder till fördärvet, och det är många som går fram på den. Och den port är trång, och den väg är smal som leder till livet, och det är få som finner den.” Matteusevangeliet 7:13-14.

Från det att vi kliver upp på morgonen så börjar alla våra val för dagen. Vilka kläder ska jag ha på mig idag? Vad ska jag äta till frukost, vilken matlåda ska jag ta med mig? Ska jag cykla eller åka buss? Relativt enkla val. På väg genom min dag så möts jag av ytterligare val som ska jag lägga en slant åt kvinnan som sitter på samma plats som alltid utanför köpcentrumet och med hela sitt jag frågar efter en stund av min tid. Väljer jag i nästa möte med någon som inte fått erfara hur god Gud är att berätta om hur Han vill förvandla ditt liv och ge dig så mycket mer av sitt goda. Väljer jag att gå och träna eller ta mig en stund på soffan och njuta av stillheten. 

Oavsett vad jag väljer så är med intension att göra ett medvetet val utifrån det fokus jag får från det Gud talar till mig, jo jag tror Gud genom Helig Ande talar in i våra liv och leder när vi frågar. Det sätt som Han leder kanske inte alltid är det jag föredrar men jag vet att det är vad som är det bästa och det är även vad min erfarenhet säger även om det är jobbigt ibland.

Lyssna på Helig Ande och välj den väg Han visar! Gud är alltid god och förser det Han ser vi behöver i den tid vi behöver. 

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s