Nystart

Jag gillar nystarter, även om det är nästan mitt på året så är varje dag ett tillfälle för en nystart. En nystart för ett hälsosammare liv kanske där du äntligen tagit steget att börja röra mer på din kropp för att upptäcka hur fantastisk den faktiskt är. En nystart i dina relationer där nya vänskapsband bildas och blir djupare. En nystartad blogg där ännu en möjlighet att dela livet uppstår. Ja, oavsett vilken nystart du står inför idag så hoppas jag att den här bloggen och det jag delar kommer att få bli till välsignelse och glädje för dig genom dina dagar.

Vi ses!

Kram Sara 

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s