15126

Längtan…ett ord som jag verkligen har fått smaka på den senaste tiden. Ett ord som inte alltid är så lätt. Jag gillar ju att längta men det kan också vara lite jobbigt ibland, ja just när du inte riktigt ser hur långt bort längtan sträcker sig. Jo, för mig hör längtan och min tro ihop. Att få hålla fast vid det bästa hopp som finns det gör på ett sätt att jag liksom längtar ännu mer för jag får liksom på känn att det är något spännande som är på gång.

15126 – just detta numret kommer jag nog att komma ihåg för alltid kanske…eller iallafall ett bra tag framöver. Det är numret till mitt första löplopp på två år…alltså wow men du vet jag tror kanske lyckan över att just ha fått ett nummer är större än själva medaljen eller iallafall på samma plats 😉

Kanske borde jag ha tränat mer?! Eller gjort massa annat mer men äntligen ska jag igen få stå på startlinjen och springa mitt lopp. Att få springa med glädjen över att få stå tillsammans igen. Få möta varandras blickar. Höra någons resa om varför just dom springer. Känna atmosfären. Uppleva staden. Helt plötsligt så blev längtan ännu större liksom, ja vad är på gång. Oavsett hur det går den 9 oktober så är det en dag jag kommer minnas.

Alltså vänner oavsett vad du längtar efter så sluta aldrig. Om du så får vänta i flera år, var uthållig. Livet är liksom lite som ett marathonlopp. Det går inte att spurta utan ibland kanske du till och med får stanna och vila en stund men oavsett så håll ut i vad just du längtar efter. Spring ditt lopp med fokus och håll blicken stadigt på målet! Vi ses på startlinjen!

Ha nu en riktigt fin dag vänner och glöm inte hur enormt genomälskad just du är!

Kram Sara 🏃‍♀️🙏🤗

#tacksam #marathonsara #fokus #motmålet #längta

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s